HAMSTA SCHITTERT IN DE GROTE SINTERKLAASFILM – GESPUIS IN DE SPEELGOEDKLUIS 

De schattige Hamsta’s zijn in de film verstopt. Heb jij ze al gespot? 


Ken jij de Hamsta’s van Hamsta World al? Bekend van de sing along songs op Youtube, kleurrijke gifs op Giphy, grappige Tiktoks en nu van de Grote Sinterklaasfilm! Deze vrolijke hamstertjes in alle kleuren van de regenboog hebben zo’n grote mond dat ze zichzelf vol stoppen met ijsjes en donuts en koekjes en nog veel meer lekkers. Ze zitten letterlijk vol verrassingen! Van Cosmo Polly tot aan Blue Barry, iedere Hamsta heeft grote praatjes en een nóg grotere persoonlijkheid en wil maar één ding: plezier maken! Want in de wereld van de Hamsta’s kun je altijd lekker jezelf zijn. Join da fun!

De Grote Sinterklaasfilm – Gespuis In de Speelgoedkluis draait vanaf 5 oktober bij jou in de bioscoop! Bekijk de trailer hier http://www.youtube.com/watch?v=nOgYIubwWzQ

De leukste schoencadeautjes van Sinterklaas kun je vinden op http://www.hamsta.world/sinterklaas

Over Hamsta World
Da Hamsta’s van Happy Ink maken mensen blij sinds 2017. De acht grappige en eetlustige Hamsta’s werden geboren op de tekentafel van de Nederlandse art director en brand creator Saskia Keiser. Al snel werden ze globetrotters en verspreiden hun aanstekelijke vrolijkheid over de hele wereld. Da Hamstas van Hamsta World worden vertegenwoordigd door agentschappen in zeven licentiegebieden, en hebben al meer dan 1 miljard views op Giphy bereikt. “In Hamsta World kun je echt jezelf zijn want er wordt van je gehouden zoals je bent.” Join da fun at www.hamsta.world.